28. marts 2021

Så blev hvalpene 5 uger og er godt med på noderne.

Vi har focus på udendørsliv, for at gøre dem klar til "Kravlegården" i den kommende uge. De få gange, de har været ude har allerede bevirket, at de går til døren, når de skal besørge, de vil gerne ud og forrette, så det arbejder vi videre på. De kommer ud nu, når de vågner og har spist, og det giver bonus.

5 pøller ude er bedre end 8 pøller inde🙂

Lilla

29. marts 2021

Noget større end, første gang hvalpebaren blev taget i brug.

I dag har været en begivenhedsrig dag.

Der er blevet trænet støvsuger; hvalpene lå og kiggede på, mens jeg støvsugede, og bagefter øvede vi uden motorstøj. Der blev givet ormekur, udvidet terræn og aflagt besøg i "Hønsehuset".

Hvalpene er blevet kaldt på først ud og så hjem igen, de var godt trætte og tørstige, da vi var slut.

30. marts 2021

Alle hvalpe var med til at gøre morgenmad klar, og de var ikke i tvivl om hvilken tønde, deres foder kommer fra. Det har været dejligt vejr i dag, så måltiderne er indtaget på terrasen, og der er blevet leget i forhaven. Døren har stået åben hele dagen, og de er flinke til at gå udenfor og besørge. 

Eftermiddag - tur til "Hønsehuset", taget sansegyngen i brug og sovet til middag i den. Bagefter udforsket arealet bag hønsehuset og trænet ud og ind af hønselemmen. Snart klar til udflytning.

31. marts 2021

Hvalpene har været lidt trætte i dag ovenpå alle indtrykkene i går. 

Mens jeg gjorde rent tog de sig en slapper til oplæsning af "Prop og Bertha" på YouSee Play.

(Måske en ide, når de skal til at være alene hjemme. Det virker beroligende med oplæsning).

Vi har haft besøg formiddag og eftermiddag og har været ude i det gode vejr. Døren har stået åben hele dagen og hvalpene sov på måtten udenfor, når de ikke legede

 

 

  • Lille sorte pige

  • Grå dreng, der er vist noget, der klør.

  • Blå dreng går efter fært

  • "Best Friends"

1. April 2021

Grøn kæledække

Vi har haft besøg igen i dag, og brikkerne er ved at falde på plads mht match af hvalpene.

Hvalpene har været ude i let regn i dag, det gjorde dem ikke noget. De har leget, sovet, spist, været på nattur og er gået omkuld igen.

Påske

Så blev det påske og tid til besøg af hvalpenes kommende familier. Det har været nogle hyggelige dage, hvalpene er blevet socialiseret og favoritterne er udvalgt.

Vi træner stadig udeliv og hvalpehus, og hvalpene opholder sig flere timer om dagen i deres kommende hvalpebolig. De har næsten lært at gå ud og ind ad lemmen og elsker at lege udenfor. Det er nemmest at gå ud, og de går ud hvor gang de skal tisse eller pølle, så det er skønt.

Det blev Grøn - "I treasure Staceys Balto"