4. April

Hvalpene udvikler  sig fra dag til dag, er nysgerrige og modige.

...og så er "vandpytterne"  blevet betragteligt større. 

Så nu træner vi udendørs renlighed.

Hvalpene reagerer på stemme og fløjten og er flinke til at komme, når jeg kalder,  specielt hvis der vanker mad.

Stacey er i gang med afvænningen  og det betyder mere foder. Det er lettere at sørge for en ligelig fordeling , når der serveres fra baren. De er rigtige dygtige til at fastholde deres plads,  indtil skålen et tom,  for så er der jo også naboens tallerken.

1.st rigtige havetur hele flokken

3. April - baren er åben.

4 ugers fødselsdag

29. marts 2020

❤Så blev hvalpene 4 uger i dag, og I får en status.

Hvalpene trives og vokser.

De vejede ved fødslen mellem 335 g og 370 g. - og i dag alle næsten 2 kg., så det er en pæn tilvækst. Den størrelses- og vægtforskel, der var i starten, er næsten udjævnet, og de er meget harmoniske i krop og temperament.

Hvalpene har  fået fuldfoder siden i onsdags, i starten blendet, men de har tænder og kan godt lide noget at tygge på, så det er kun opblødt nu. De er nu oppe på at spise 4 måltider om dagen, 1 kopfuld hver gang, svarende til ca. 14 g hver pr. x.

Tissebakken er en succes. Den virker ikke 100 %, men de er flinke til at tisse og besørge på aviserne. Nogen gange er det kun forbenene, der når avisen, og rumpen er uden for 🙂 men de er godt på vej.

Hvalpene bevæger sig frit og i begyndende formel 1 stil😉. Har stadig lidt bredsporet gang og grisegalop, er livlige og har godt mod til at udforske entreen og trinet op til stuen. De bor nu i 2 værelses lejlighed, børneværelset og entreen.

Der bliver leget, slåsset og apporteret. Jeg har to hold bamser og legetøj, så det kan blive vasket; det rammer pytterne, når jeg ikke er hurtig nok på servietten, eller hvis de ikke når ud af kassen.

Shauna og Genie er meget interesseret i hvalpene, og hvalpene vil gerne hilse på dem.

Stacey er ikke længere ved hvalpene hele tiden. Hun opholder sig i stuen med døren åben og på vagt overfor lyde eller klynk fra de små, klar til at give en tår mælk.

Så alt i alt en tilfredsstillende udvikling.❤

 

  • Rusketæppe

  • Lilla han smager på stoleben

  • Lyseblå han udforsker balancebolden

  • Blå tæve

  • Lilla han

  • Renlighed, grå han

  • Lyseblå han og Orange tæve: "Hej" til storesøster Genie

  • Grå han og brun tæve i fælles trækleg

Der leges

"HEJ" Genie

29 marts 4 ugers fødselsdag

Tid til middagslur ovenpå leg og spas